Specialist in Stekkerdozen, Haspels, Verlichting (binnen/buiten), Brievenbussen, Verlengsnoeren, Bewegingsmelders voor Nederland en België!

Klantenservice

Telefoon: 085 760 2212 E-mail: info@lw12.nl
Heb je een vraag over jouw bestelling? Of wil je meer weten over een bepaald product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Retour sturen?

Heb je een product met een defect of een product welke je wilt retourneren? Graag de artikelen die retour gestuurd worden compleet aanbieden inclusief toebehoren in originele en onbeschadigde verpakking met beschermende omdoos. Artikelen die defect zijn, worden in eerste instantie ter reparatie aangenomen. Hier is de koper zelf verantwoordelijk voor de retourkosten. Mocht er beroep worden gedaan op het retourrecht, dan is de koper zelf verantwoordelijk voor de hieraan verbonden retourkosten. Het wettelijke recht om de koop binnen 14 werkdagen te ontbinden, geldt slechts voor consumenten. Kopers die handelen ter uitoefening van hun beroep of bedrijf zijn van deze regeling uitgesloten. Ons retouradres is: LW12.nl Loswal 12 9206AH Drachten.

Wil je jouw bestelling afhalen?

Wij zijn goed bereikbaar en hebben voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur!
Als je jouw bestelling bij LW12.nl wilt afhalen,kun je deze dezelfde dag nog afhalen! Dit kan op alle werkdagen van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Je kunt jouw bestelling afhalen op ons adres: LW12.nl Loswal 12 9206 AH Drachten Netherlands